- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 125 |
Chléb celozrnný - slunečnicový (Penam) | 150 |
Cibule | 100 |
Okurky sterilované | 100 |
Hořčice plnotučná (Hellmann´s) | 15 |
Vejce celá průměr | 55 |
Flora light | 10 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 85 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2819 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 940 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 24.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Rybičky, vejce rozkrájené na menší kousky, rostlinný tuk, tvaroh a nastrouhanou okurku rozmícháme dohladka. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli, ochutíme citrónovou šťávou, hořčicí, případně trochu dosolíme a dochutíme pepřem. Podáváme s celozrnným pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.